Lexus | Debrecen

lbx 2023 cover

lmlbx 2023 cover

 

AZ LBX-BEN MEGBÚJÓ RÉSZLETEK

A valóban rendkívüli Lexus LBX-ben számtalan új funkció várja, hogy felfedezze őket. Ismerje meg az újgenerációs öntöltő hibrid hajtásláncot, az újragondolt, ugyanakkor továbbra is prémium formai megoldásokat, a biztonsági és multimédiás technológiákat és sok mást!

Új generációs rendszerek

Dinamikus teljesítmény egy új Lexus platformon

Az LBX az első Lexus modell, amelyet a kompakt városi autók számára készült GA-B platform egyik változatára építettünk. Alapvetően úgy alakítottuk át az alapokat, hogy azok megfeleljenek a Lexus követelményeinek, így az alacsony súlypont, a széles nyomtáv, a rövid túlnyúlások és a rendkívül merev karosszéria előnyeit élvezi az LBX is. Ez egyben az autó élménydús karakterének alapja is, segítve a Lexus Driving Signature megvalósulását az eddigi legkisebb testben. Ez természetes kommunikációt teremt a vezető és az autó között, amely mindenkor magabiztosságot, irányítást és kényelmet biztosít.

Dinamikus teljesítmény egy új Lexus platformon
A Lexus hibrid hajtás új generációja

Új generációs rendszerek

A Lexus hibrid hajtás új generációja

Az LBX-et egy új generációs Lexus öntöltő hibrid rendszer hajtja, kompakt és könnyű, 1,5 literes háromhengeres motorral. A hibrid rendszer fő alkatrészeit, köztük a sebességváltót és a teljesítményvezérlő egységet jelentősen átterveztük a hatékonyság növelése, a veszteségek csökkentése, valamint a tömeg és a méretek csökkentése érdekében. Egy új, alacsony ellenállású, nagyteljesítményű, kétpólusú nikkel-fémhidrid (NiMH) akkumulátort építettünk be, amely extra elektromos támogatást tesz lehetővé gyorsításkor, és javítja az autó tisztán elektromos képességeit.

A hajtásláncot a teljesítmény élvezetes kihasználhatóságára hangoltuk, legyen szó akár városi, akár kanyargós vidéki utakról. A közvetlen irányíthatóság és az egyenletes gyorsulásérzet is nagy hangsúlyt kapott, amelynek köszönhetően az autó jobban reagál a gázpedál használatára. A vezethetőséget a Hybrid System Control is javítja, amely összehangolja a motorhangot és a gyorsulást. A hibrid rendszer frissítéseinek köszönhetően a tisztán elektromos működés nagyobb sebességgel és hosszabb távon is élvezhető, maximalizálva az LBX hatékonyságát.

Az LBX – mint valódi SUV modell – a Lexus E-Four összkerékhajtási rendszerével is elérhető, amelynek kiválasztásával egy további villanymotor kerül a hátsó tengelyre. Gyorsításkor, kanyarodáskor és alacsony tapadású felületeken a rendszer automatikusan a hátsó kerekekre irányítja a hajtóerőt, segítve a jármű stabilitását és megőrizve a vezető önbizalmát.

Az LBX prémium státuszát a zaj- és vibrációkezelés (NVH) terén szerzett, hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalataink alkalmazásának eredménye is megerősíti. Ezen intézkedések közé tartozik a zavaró vibrációk csökkentése érdekében a motorba beépített kiegyensúlyozó tengely.

Limited edition felszereltség

LBX original edition

Szeretne részese lenni valami egyedinek, amilyen Ön is? Limitált szériás felszereltségünk, az LBX Original Edition csak rövid ideig érhető el. Rendelje meg elsők között az új LBX Original Editiont!

LBX original edition
LBX elegant

Kifinomult ízlés

LBX elegant

Értékeli a rendkívüli szépséget, és a kifinomultságot részesíti előnyben? Fedezze fel az Önhöz illő tökéletes párt az új LBX Elegant felszereltséggel melyhez csendes magabiztosság társul.

Kifinomult felszereltség

LBX relax

Vonzzák a klasszikus stílusok és az időtlen formák, amelyek képesek megtalálni az egyensúlyt a modern technológiákkal és az előremutató kezdeményezésekkel? Tapasztalja meg a személyre szóló luxust az új LBX Relax modellel!

LBX relax
LBX emotion

Határtalan dinamizmus

LBX emotion

Mit szólna ahhoz, ha autója tükrözné dinamikus mindennapjait és városi életét? Bemutatjuk a vadonatúj LBX Emotion felszereltséget, amelyet a lendületes életmódot folytató vásárlók számára terveztek.

Határtalan dinamizmus

LBX cool

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

LBX cool

Lexus LBX galéria

Tegye különlegessé a mindennapokat!