Lexus | Debrecen

Lexus Prémium Hibrid Garancia

Premium Hybrid Image

 

Lexus Prémium Hibrid Garancia

A Lexusnál arra törekszünk, hogy a világ legjobb luxusautó-márkáját hozzuk létre.

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.

E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat. Örömmel értesítjük, hogy 2018. január 1-től egyedülálló garanciát biztosítunk DÍJMENTESEN minden új Lexus hibrid modell vásárlása esetén.

A Lexus Prémium Hibrid Garancia érvényessége a gyártói általános garancia lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi a forgalomba helyezéstől számított 10 éves kora előtti napon, vagy 200 000 km-es futásteljesítmény elérésével (amelyik előbb bekövetkezik) ér véget. A garancia a jármű hibrid rendszerének alábbi tartozékaira vonatkozik:

  • A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor
  • A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor vezérlő egysége
  • A hibrid rendszer központi elektronikus vezérlő egysége
  • A hibrid hajtómű (tartalmazza az elektromos motort és a generátort)
  • A hibrid jármű invertere és konvertere

A jármű 4 éves korától (vagy 85 000 km-től, amelyik előbb bekövetkezik), a jármű hibrid rendszerének állapotáról évente egyszer vagy 15 000 km megtétele után a Lexus márkaszerviz által elvégzett és eredményesen zárult állapotfelmérő tesztet (HHC teszt) kell elvégezni.

A Lexus Prémium Hibrid Garanciával kapcsolatban további részletes felvilágosítást kaphat bármely hivatalos magyarországi Lexus Márkakereskedésben vagy Márkaszervizben.

 

Részletek