Lexus | Debrecen

LC Convertible

AZ ÚJ LC CONVERTIBLE

LC Convertible

Avantgárd szépség

 

AZ ÚJ LC CONVERTIBLE

Akár egy napfényben fürdő tengerparti úton autózik, akár egy alpesi hágón vág keresztül, mindig élvezheti a luxuskabriózás utánozhatatlan hangulatát és a V8-as motor lenyűgöző hangját.KETTŐS KIHÍVÁS

Formatervezőinket kettős kihívás elé állítottuk: meg kellett alkotniuk a világ leggyönyörűbb kabrióját, ami tetővel ugyanolyan szép, mint tető nélkül.

LC Convertible orange

lexus lc convertible key features

Minden vonal és ív az LC kupé szépségét tükrözi

A vászontető vonalvezetése ugyanolyan elegáns, mint a kupé tetővonala, mivel a merevítő keretet sikerült tökéletesen elrejteni. A lenyitott és összehajtott tetőt egy finoman kidolgozott elem takarja el, amely tökéletesen belesimul az autó ívelt vonalaiba.

Nincs még egy olyan autó, mint a lexus

A Shinkanszen szupergyorsvonattal Tokiótól kétórányi utazásra találjuk a Lexus Motomachi üzemet; itt készült minden idők egyik legáhítottabb szupersportkocsija, az LFA, és ebben az üzemben gyártják az új LC Convertible modellt is.

Félelmetesen erős V8-as

Az LC Convertible 5,0 literes, V8-as benzinmotorját kézzel finomhangolják a Takumi mesterek, hogy a blokk szinte kifogyhatatlannak tűnő erővel, rezzenéstelenül gyorsítson. A Nürburgring 24 órás futamon kíméletlen próbákat kiálló erőforráshoz remek párosítás az új, gyorsan kapcsoló 10 fokozatú sebességváltó.

Intelligens klímatechnológia

Akár az Alpok hófödte hágóin, akár egy verőfényes tengerparti úton autózik, a rendszer mindig annak megfelelően állítja be a légkondicionálást, hogy Ön éppen nyitott vagy zárt tetővel utazik, sőt automatikusan megemeli az utastér hőmérsékletét, ha gyorsítani kezd, miközben a tető nyitva van.

Lexus Safety System +

Bármerre autózzon is, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy a világ egyik legbiztonságosabb járművét vezeti. Az új LC Convertible felszereltségének része a legújabb Lexus Safety System + csomag, ami segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket, a sávból kisodródást és a gyalogosgázolást.

LC CONVERTIBLE GALÉRIA