LEXUS ES

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

Merész, provokatív megjelenésével a megújult Lexus ES 300h szinte félresöpri a felső-középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés sziluett és a nagy teret kínáló, kifinomult utastér kombinációjaként az ES egy lenyűgöző modellben kínál eleganciát és kényelmet egyaránt.

 

 

ES desktop HD may

Merész, új látványvilág

Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, súlypontja pedig alacsonyan van. A megújult felsővezetői szedán a kupés tetővonal ellenére is kifejezetten nagy lábteret és tágas utasteret kínál hátsó utasai számára.

 

Hibátlan precizitás

Takumi mesterek a legapróbb részletek minőségét is ellenőrzik, legyen szó akár az ülések varrásáról vagy a csábító F Alumínium utastérbetétekről, ami a japán kardok 'Hadori' csiszolású pengéinek szépségét idézi.

2024 lexus es gallery interior 1 1920x1080 100924

 

2024 lexul es performance highly rigid platform 1920X822 100824

4. generációs lexus öntöltő hibrid hajtás

A városi forgalomban az ES 300h öntöltő hibrid rendszere gyakran kapcsol át elektromos hajtásra; ilyenkor az autó zéró károsanyag-kibocsátással közlekedik. Ön csak azt fogja észlelni, hogy az autó hihetetlen dinamikával reagál a gázpedál érintésére, mégis rendkívül keveset fogyaszt.

 

Innovatív technológia

Üljön be az ES 300h volánja mögé, és azonnal megérzi majd, hogy a vezetőközpontú vezetőteret úgy terveztük, hogy kirekessze a zavaró külső hatásokat. A Head-up display segít Önnek a forgalomra összpontosítani, az üzemmódválasztó kapcsolóját és az érintőpadot pedig úgy helyeztük el, hogy az üléshelyzete változtatása nélkül is könnyen elérhető legyen az Ön számára.

2024 lexus es gallery interior 2 1920x1080 100924

 

ES 5 star safety Large Portrait

5 csillagos biztonsági besorolás

Bármerre is autózik a megújult Lexus ES modellel, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy minden idők egyik legbiztonságosabb prémium szedánját vezeti. Ezt bizonyítja az is, hogy a neves Euro NCAP szervezet az autót nemcsak 5 csillaggal díjazta, hanem a Nagyméretű Családi Autók és Hibrid-Elektromos Autók Kategóriájának Legjobbja címmel is kitüntette. Ezt a kimagasló biztonságot a Lexus Safety System + csomag teszi lehetővé, amelyben olyan rendszerek működnek, mint a gyalogosokat immár éjszaka, a kerékpárosokat pedig nappali világításnál felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer.

Prémium hibrid garancia

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.
E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.

2021 lexus es model coupe like silhouette 1920x1080 Large Landscape original

 

 

 

 

Fedezze fel a megújult ES kínálta luxust, kifinomultságot és lenyűgöző megjelenést.

LEXUS ES GALÉRIA