Lexus | Debrecen

Hírlevél feliratkozás

A világsztárok mellett a Lexus is reflektorfénybe került a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

A 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál mobilitási partnereként a világ vezető környezetbarát luxusautómárkájaként ismert Lexus is sütkérezett a rivaldafényben a múlt hétvégén. A rangos filmművészeti seregszemlét immár negyedik egymást követő éve támogatott Lexus által rendelkezésre bocsátott luxusautókkal okkal olyan hírességek érkeztek a fesztiválra, mint Pedro Almodóvar, Tilda Swinton, Vanessa Kirby, Alessandro Gassman, Anna Foglietta vagy épp Oliver Stone. A rendezvénysorozaton a márka olyan autókat állított reflektorfénybe, mint a tisztán elektromos hajtású UX 300e és az új stílus-ikon, az LC Convertible, és a fesztivál vendégeit és szervezőit 36 prémium öntöltő hibrid elektromos autóból álló Lexus-flotta szállította.

Szombaton (szeptember 12-én) nagy sikerrel zárult a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A maga nemében egyébként is egyedülálló rendezvényt most még különlegesebbé tette, hogy a filmvilág híres szereplői maszkban jelentek meg, és a koronavírus-veszély miatt szigorúan vették a személyes távolságtartás szabályait. A Lexus büszke arra, hogy hivatalos autós partnerként immár negyedik éve szolgálhatja a rendezvényt, amelynek presztízséhez és csillogásához tökéletesen illenek modelljei – ezért a vállalat egy lenyűgöző képsorozaton örökítette meg, amint a sztárok a Lexusokból lépnek ki a vörös szőnyegre. A vírusveszély miatti korlátozások szerencsére nem akadályozták meg, hogy a filmalkotók és a színészek méltóképpen jelenjenek meg a velencei Lidóban, ahol olyan hírességek tűntek fel, mint Pedro Almodóvar, Alessandro Gassman, Oliver Stone, Giorgina Rodriguez, Vanessa Kirby, Salvatore Esposito, Pierfrancesco Favino, Tilda Swinton (aki Arany Oroszlán díjat kapott a Lifetime Achievement című filmért) és a fesztivál házigazdája, az ünnepelt olasz színésznő, Anna Foglietta.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már négy éve részesei lehetünk a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválnak. Ez az idei rendezvény ráadásul a megújulás, az újjászületés fontos momentuma is az egész világot megrázó krízis után, amit mindannyian átéltünk, és amellyel még mindig számolnunk kell.” – fogalmaz Maurizio Perinetti, a Lexus olasz divíziójának igazgatója. “A Lexus idén még szorosabbra fűzi kapcsolatát a mozival, vagyis azzal a világgal, amelyhez annyi közös érték köti – például a lenyűgöző élmények megteremtésének szándéka. Akár egy művészfilmről, akár egy Lexus-modellről beszélünk, bátran kijelenthetjük, hogy azonos eszközökkel hatnak az érzelmekre: elmélyült szakmai tudással és a részletek hihetetlenül gondos kimunkálásával.”

A fesztivál sztárjai a Lexusok kínálta kényelemben utazhattak a rendezvényhelyszínek között; erről 36 prémium öntöltő hibrid elektromos hajtású autó gondoskodott 11 napon át. A Lexus-flottában két igazi újdonság, az UX 300e és az LC Convertible is feltűnt. Az UX 300e a márka legelső tisztán elektromos hajtású autója, a nulla károsanyag-kibocsátású UX 300e városi luxusterepjáró, a jövő elektromos mobilitásának előhírnöke, az LC Convertible pedig izgalmas továbbgondolása a Lexus zászlóshajó kupé nemzetközi díjakat nyert formatervének, kiegészítve egy gyönyörű és exkluzív vászontetővel.

Lexus Alessandro Gassmann

Lexus Anna Foglietta

Lexus Barbara Ronchi es Pierfrancesco Favino

Lexus Georgina Rodriguez

Lexus Matilda Gioli

Lexus Oliver Stone

Lexus Pedro Almodovar

Lexus Tilda Swinton

Lexus Vanessa Kirby 

lexus lbx szinezo