LEXUS LBX

MINDEN NAP RENDKÍVÜLI

Világpremier

AZ LBX-BEN MEGBÚJÓ RÉSZLETEK

A valóban rendkívüli Lexus LBX-ben számtalan új funkció várja, hogy felfedezze őket. Ismerje meg az újgenerációs öntöltő hibrid hajtásláncot, az újragondolt, ugyanakkor továbbra is prémium formai megoldásokat, a biztonsági és multimédiás technológiákat és sok mást!

 

hibrid hajtas

ÚJ GENERÁCIÓS RENDSZEREK

A LEXUS HIBRID HAJTÁS ÚJ GENERÁCIÓJA

Az LBX-et egy új generációs Lexus öntöltő hibrid rendszer hajtja, kompakt és könnyű, 1,5 literes háromhengeres motorral. A hibrid rendszer fő alkatrészeit, köztük a sebességváltót és a teljesítményvezérlő egységet jelentősen átterveztük a hatékonyság növelése, a veszteségek csökkentése, valamint a tömeg és a méretek csökkentése érdekében. Egy új, alacsony ellenállású, nagyteljesítményű, kétpólusú nikkel-fémhidrid (NiMH) akkumulátort építettünk be, amely extra elektromos támogatást tesz lehetővé gyorsításkor, és javítja az autó tisztán elektromos képességeit.

 

ÚJ GENERÁCIÓS RENDSZEREK

DINAMIKUS TELJESÍTMÉNY EGY ÚJ LEXUS PLATFORMON

Az LBX az első Lexus modell, amelyet a kompakt városi autók számára készült GA-B platform egyik változatára építettünk. Alapvetően úgy alakítottuk át az alapokat, hogy azok megfeleljenek a Lexus követelményeinek, így az alacsony súlypont, a széles nyomtáv, a rövid túlnyúlások és a rendkívül merev karosszéria előnyeit élvezi az LBX is. Ez egyben az autó élménydús karakterének alapja is, segítve a Lexus Driving Signature megvalósulását az eddigi legkisebb testben. Ez természetes kommunikációt teremt a vezető és az autó között, amely mindenkor magabiztosságot, irányítást és kényelmet biztosít.

formak es minoseg

 

lbx kulso formak

KÜLSŐ FORMÁK: A LEXUS ÚJ IDENTITÁSA

Tervezőink célja az volt, hogy egy olyan autót alkossanak, amelynek karaktere inkább lazaságot közvetít, mint túlzott eleganciát, miközben autentikus, könnyed stílust testesít meg. Formai szempontból a legjelentősebb pont az új frontkialakítás, amely „megtöri” a márkánk elmúlt évtizedét meghatározó orsó formájú hűtőrácsot, és új korszakba vezeti a Lexust.

 

AZ UTASTÉR FORMATERVE: EGYSZERŰSÉG ÉS ELEGANCIA, KÉZMŰVESSÉG ÉS KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Tervezőink a Lexusnál egyszerű és kifinomult belső kialakításra törekedtek, amely a magasabb szegmensekhez tartozó modellek hangulatát és kisugárzását nyújtja. Ez a hatás három kulcsfontosságú elemen alapul: jó átláthatóság szabad kilátással és egyszerű, letisztult műszerfallal, az utastér optikai szélesítése, valamint egy hangsúlyos, magabiztosságot adó középkonzol.

lbx utaster formaterv

 

lbx elegant

Kifinomult ízlés

LBX ELEGANT

Értékeli a rendkívüli szépséget, és a kifinomultságot részesíti előnyben? Fedezze fel az Önhöz illő tökéletes párt az új LBX Elegant felszereltséggel melyhez csendes magabiztosság társul.

 

Kifinomult felszereltség

LBX RELAX

Vonzzák a klasszikus stílusok és az időtlen formák, amelyek képesek megtalálni az egyensúlyt a modern technológiákkal és az előremutató kezdeményezésekkel? Tapasztalja meg a személyre szóló luxust az új LBX Relax modellel!

lbx relax

 

lbx emotion

Határtalan dinamizmus

LBX Emotion

Mit szólna ahhoz, ha autója tükrözné dinamikus mindennapjait és városi életét? Bemutatjuk a vadonatúj LBX Emotion felszereltséget, amelyet a lendületes életmódot folytató vásárlók számára terveztek.

 

Határtalan dinamizmus

LBX Cool

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

lbx cool

 

lexus lbx gallery interior 4 1920x1080 original

FEJLETT MULTIMÉDIA ÉS PRÉMIUM INFOTAINMENT

Az LBX a legújabb Lexus Link Connect rendszerrel van felszerelve, amely egy 9,8” érintőképernyőn keresztül használható. A rendszer felhő alapú navigációt biztosít, így a forgalmi eseményekkel és torlódásokkal kapcsolatos valós idejű információkkal optimalizálja az útvonaltervezést. A kényelmet még tovább fokozza a „Szia, Lexus!” hangvezérlés, amely a vezető és az első utas hangutasításaira is reagál.

 

INTELLIGENS BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ ASSZISZTENSEK

Az LBX a Lexus Safety System+ csomag legújabb generációjának átfogó biztonsági és vezetőtámogató rendszereit is megkapta. Ez több olyan funkciót is felvonultat, amelyek észlelik a baleseti kockázatokat, figyelmeztetik a vezetőt, és szükség esetén automatikusan beavatkoznak a kormányzásba, a fékezésbe és a gázadásba, hogy elkerüljék az ütközést vagy csökkentsék annak következményeit. A legfontosabbak közé tartoznak az ütközést megelőző biztonsági rendszer kereszteződés asszisztenssel, az adaptív sebességtartó automatika, a sáv- és nyomtartó rendszer és a közlekedési tábla felismerő rendszer.

intelligens biztonsagi asszisztensek

 

  

 

Lexus LBX Galéria