LM

Személyessé teszi a luxust

Az új Lexus LM

Személyessé teszi a luxust!

A Lexus LM modellel egy olyan első osztályú utasteret szerettünk volna létrehozni, amely annyira kényelmes, akárcsak egy nappali, mindeközben pedig rendelkezik egy mobil iroda minden előnyével. A Lexus LM olyan teret kínál, ahol az utasoknak teljes kikapcsolódásban lehet részük és ahol valóban önmaguk lehetnek.

 

 

minden szogbol

Minden szögből előkelő

Az LM koncepciójának kidolgozása során kutatást végeztünk a magánrepülőgép-gyártók és kiemelkedően tehetős vásárlók bevonásával. Az eredmények megerősítették, hogy a vásárlók a luxus legmagasabb színvonalát abban látják, ha olyan környezetben lehetnek, amelyben teljesen kipihentnek érezhetik magukat, mind fizikailag, mind szellemileg. Ezt a szempontot jobban értékelik, mint a fejlett technológiák és funkciók elérhetőségét.

 

Ezt a tanulságot egy olyan jármű tervezésénél használtuk fel, amelyben az utasok teljesen „gondtalannak” érezhetik magukat, személyre szabott kényelem kíséretében. Ez az Omotenashi vendégszeretet elve, melynek lényege, hogy az emberek úgy érezzék, szívesen látják őket és törődnek velük, éppen úgy, ahogyan ők bánnak az otthonukba érkező vendégekkel.

 

Minden részletre odafigyel

Az LM fejlesztése során, mint minden új Lexus modell esetében, teljes mértékben az emberközpontúság állt a középpontban. Az elsődleges hangsúly az utasok kényelmén és jólétén volt, hiszen az utastér soha nem látott szintre emeli a Lexus Omotenashi vendégszeretetet.

 

Minden részletet úgy terveztünk, hogy az utasok teljes mértékben otthon érezzék magukat, és tökéletesen gondoskodjon róluk az autó, akár pihenni, akár dolgozni szeretnének útközben. Az ülések tervezésénél az optimális alátámasztás és a kényelem volt az egyik legfontosabb szempont.

 

A rendszer pontosan szabályozza a hőmérsékletet az utastérben, a levegő minőségét és a világítást, valamint könnyen és intuitív módon férhetnek hozzá az utasok a kapcsolódási lehetőségekhez és a szórakozórendszerhez, beleértve a 48" szélesvásznú HD monitort és a testre szabott Mark Levinson 3D Surround Sound audiorendszert.

minden reszletre odafigyel

 

kenyelem es csendesseg

A Lexusra jellemző kényelem és csendesség

Az LM tervezésekor arra törekedtünk, hogy harmóniába hozzuk a vezetési élményt és a menetkényelmet, amelyek között nem könnyű megtalálni az egyensúlyt. A tőlünk megszokott  vezetési élmény biztosítása érdekében mérnökeink a GA-K platform minőségét, a karosszéria kiemelkedő merevségét, valamint a dinamizmust biztosító hajtás-, fék- és felfüggesztési technológiák előnyeit kamatoztatták, miközben megőrizték a menetkényelmet.

 

7 üléses

A hétüléses modellben a középső sorban található VIP üléseket a helykínálat és a funkciók előtérbe helyezésével alakítottuk ki, a harmadik sorban pedig három ülés található, amelyek lehajthatók, ha nagyobb raktérre van szükség.

7 uleses

 

4 uleses

4 üléses

A négyüléses változat a luxus csúcsa, mindössze két többfunkciós hátsó üléssel és rengeteg olyan funkcióval, amelyek minden utazást rendkívül kényelmessé és élvezetessé tesznek. Ezek közé tartozik az első és hátsó üléssor közötti válaszfal. Ez egy 48" szélesvásznú monitort és egy üvegpanelt is magában foglal, amely a privátszféra védelme érdekében el is sötétíthető. A testreszabott Mark Levinson 3D Surround Sound audiorendszer 23 hangszóróval rendelkezik, az utastér kényelmét pedig a még kifinomultabb Lexus klímamenedzser fokozza, amely hőérzékelőket használ a fűtés és szellőzés pontos szabályozására és vezérlésére.

 

 

Személyessé teszi a luxust!

Lexus LM galéria