Lexus | Debrecen

RC F

Nagy teljesítményű sportkupé

rcf

Nagy teljesítményű sportkupé

Tovább csiszolt teljesítmény és stílus

Idén jelenik meg az RC F kupé új változata, amelyben rengeteg fejlesztés szolgálja a teljesítmény fokozását és az autó egyedi stílusának tökéletesítését. Az RC F kínálatában a ‘Performance’ változat is feltűnik, kifogástalan luxust kínálva az utakon, és lenyűgöző teljesítményt nyújtva a versenypályákon. A lélegzetelállító sportkupé gyártása 2019 márciusában kezdődik. Az autók árát az értékesítés kezdetéhez közelebbi időpontban hozza majd nyilvánosságra a Lexus

 

FRISSEBB STÍLUS

A nappali menetvilágítással egybeépített LED fényszórók, a karosszéria színére fényezett hátsó diffúzor, a megújult hűtőrács és az új hátsó lámpatestek letisztultabb, harmonikusabb megjelenéssel ruházzák fel az RC F modellt.

rcf stilus

MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

A kupé tömegét sikerült úgy csökkenteni, hogy közben nem csorbult a masszivitás és a kifinomultság érzete. Az RC F alapfelszereltségének része az elektronikus rajtautomatika is, amivel az autó 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.


A speciális tervezésű Michelin Pilot Sport 4S gumiabroncsok mérséklik az alulkormányzottságot, javítják az oldalirányú tapadást, és extrém használat közben is kisebb mértékben kopnak.


Az alumínium felfogatási pontok, az üreges féltengelyek, az új szívócsonk és a kisebb klímakompresszor alkalmazása is a tömegcsökkentést szolgálja.

rcf teljesitmeny

TRACK EDITION

A ‘Track Edition’ változat aerodinamikai fejlesztései révén tovább javult a tapadás és még precízebbé vált a kormányzás. A könnyebb kerekek karbon-kerámia féktárcsákat és féknyergeket rejtenek. Ezzel a rugózatlan tömeg 25 kilogrammos csökkenését sikerült elérni csak az autó elején. A vörös utastéri bőrkárpitozás alapáron jár az Alcantara ülésekkel és a vörös karbonbetétekkel. Az autóhoz négyféle fényezés rendelhető: az F Fehér, a Titánium, a Grafitfekete és az exkluzív Matt Szürke árnyalat.

rcf track edt

RC F GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását