Lexus | Debrecen

Hírlevél feliratkozás

Luxushajókhoz passzoló limitált szériás kabriót kínál a Lexus: jön a Lexus LC Convertible Regatta Edition

A hatalmas várakozások övezte Lexus LC Convertible ősszel debütáló, szigorúan limitált szériás különleges kivitelének kék-fehér színvilága a luxusjachtok hangulatát idézi. A karosszéria gyönyörű formáit hatásosan emeli ki a Lexus exkluzív Strukturális Kék fényezése, amit fejlett pigment-technológiával alkottak meg a szakemberek, míg a kabint uraló fehér szín harmonikusan egészíti ki a mélykék külső fényezést.

 Lexus LC Convertible Regatta Edition 2 LexusDebrecen

Az új LC Convertible gyönyörű formavilágának hatásos kihangsúlyozására a Lexus elkészítette a Regatta Edition modellváltozatot, amely egyedi, exkluzív színvilágot kapott. A mélykék karosszériához és tetőhöz fehér utasteret párosítottak, ami az óceánjáró luxusjachtok hangulatát idézi – vagyis pontosan azt a képet, ami eredetileg is meghatározó inspiráció volt a kabrió tervezésében. A karosszéria Strukturális Kék fényezését a Lexus még az LC kupéhoz fejlesztette ki, fejlett festéktechnológiával adva vissza egy, a természetben előforduló mélykék árnyalatot.

Lexus LC Convertible Regatta Edition 4 LexusDebrecen

A pigment mikrorészecskéi úgy verik vissza a fényt, hogy közben kiemelik a felület domborulatait, azt a benyomást keltve, mintha a fény és az árnyék változásával a szín is folyamatosan megváltozna – attól függően, milyen szögből pillantunk az autóra. Ez a tónus jól illik a Regatta Edition modellek Tengerészkék vászontetejéhez, amit a tervezők úgy formáltak meg, hogy ugyanolyan tökéletesen mutasson, mint az LC mára legendássá vált, tökéletes vonalvezetésű teteje.

Lexus LC Convertible Regatta Edition 5 LexusDebrecen

Mivel egy kabrióban az utastér sokkal inkább szem előtt van, a Lexus dizájnerei arra törekedtek, hogy kellemes összhangot teremtsenek az autó külseje és belseje között, és ez remekül érvényesül a Regatta Edition sötétkék-fehér színkombinációjával.

Lexus LC Convertible Regatta Edition 3 LexusDebrecen

A kabin uralkodó színárnyalata a fehér – olyannyira, hogy még az A-oszlopok belső burkolata, a kormánykerék és a tetőkárpit is ebben a színben pompázik. A műszerfal és az ajtópanelek felső része kék, az alsó rész pedig fehér, és az üléseket fehér színű, perforált félanilin bőrrel kárpitozták, amit kék betétek egészítenek ki a fejtámlákon és a vállrészen.

Lexus LC Convertible Regatta Edition 6 LexusDebrecen

Az LC Convertible Regatta Edition rendkívül korlátozott példányszámban készül majd. Az LC Convertible 2020 őszén jelenik meg a márkakereskedésekben.