Lexus | Debrecen

Hírlevél feliratkozás

Harmadik alkalommal lett Európa legjobb reptéri várója a Lexus által jegyzett brüsszeli ’THE LOFT’

 

A brüsszeli repülőtéren található THE LOFT összeállítás 2021-ben már a harmadik egymást követő évben nyerte meg az Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet, amelyet a neves World Travel Awards oszt ki minden évben. A Brussels Airlines és a Lexus közös alkotását a felhasználók, valamint a turizmus szakértői értékelték nagyra ezúttal is.

 Lexus Brüsszel The Loft 1

 

Az egyedi repülőtéri váró koncepciójának középpontjában a vendégek kényelme, a technológia és a formatervezés összhangja áll, amely a belga és a japán vendégszeretetet egyesíti – a THE LOFT ezekkel a tulajdonságokkal felvértezve 2018-as megnyitása óta minden évben begyűjti a neves elismerést. A váró a pandémiás időszakot követően idén júniusban nyolc hónapnyi bezárást követően nyitotta meg újra a kapuit. A vendégeket az egység a lehető legszigorúbb egészségügyi előírások betartása mellett várja, személyre szabott üdvözlési és ültetési folyamattal, hagyományos japán ’Oshibori’ forró törölközővel és digitális magazinokkal. Az étkezés koncepciója is módosult a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében és a Neuhaus csokoládé továbbra is elérhető a vendégek számára.

 Lexus Brüsszel The Loft 2

 

„Lenyűgöző, hogy csapatunk még ilyen kihívásokban gazdag körülmények között is kivételesen pihentető élményekkel tudja megajándékozni a THE LOFT vendégeit. Partnereinkkel együtt közös jellemzők a lehető legkiemelkedőbb minőségre való törekvés, küldetésünk pedig az, hogy a vendégeink minden nap pillanatban jól érezzék magukat. A turizmus szakértői mellett éppen ők, azaz a vendégek választották már a harmadik egymást követő alkalommal Európa legjobb repülőtéri várójának a Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT várót, ami a lehető legnagyobb elismerés a számunkra. Szeretném mindezt megköszönni a csapatnak és az összes partnerünknek, akiknek kiválóság iránti elkötelezettsége mindig a vendégeket helyezi a legelső helyre.” – fogalmaz

 Lexus Brüsszel The Loft 3

 

Wencke Lemmes-Pireaux, a Brussels Airlines ügyfélélmény, termék és marketing ágazatok felelőse.

„Azzal, hogy immár a harmadik alkalommal nyeri meg a THE LOFT a neves díjat, újabb sikerrel gyarapodik a Lexus szédületes éve, amely többek között a vadonatúj NX 450h plug-in hibrid és NX 350h öntöltős hibrid modellektől hangos. Többek között ez is megerősíti a kiemelkedő japán ’omotenashi’ vendégszeretet köré épülő filozófiánkat, amelynél az ügyfelek igényei vannak központi szerepben, biztonságot és nyugalmat szolgáltatva még a pandémiás időszakban is.” – teszi hozzá Pascal Ruch, a Lexus európai alelnöke.

 

Lexus Brüsszel The Loft 5

 

A brüsszeli repülőtér THE LOFT várója a Tokióban, Dubajban és New York-ban található, díjnyertes INTERSECT BY LEXUS terekből merít inspirációt. Az új repülőtéri váró koncepcióját a Lexus formatervezés, luxus és a hagyományos japán omotenashi vendégszeretet iránti elkötelezettsége határozza meg. A Lexus ezzel is túlmutat az autóipar keretein, megerősítve jelenlétét globális életstílus márkaként. A több mint 2000 négyzetméteren húzódó THE LOFT akár 500 vendég fogadására is alkalmas. A váró több részre oszlik különböző hangulatok és szolgáltatások mentén: a központi bár mellett különböző ülő- és pihenőhelyek találhatók, amelyek azok számára is ideálisak, akik utazás közben dolgoznak. A márka ’Élj át többet’ filozófiájával összhangban a váró vendégeit számos szolgálatás segíti a pihentető és élvezetes időtöltésben, emellett több lehetőség is adott, hogy alámerüljenek a Lexus világában. A luxus ölelését átélhetik a Neuhaus maître chocolatier által vezetett tanfolyamon, a SPA Grohe zuhanyzókban, a csillagos eget idéző pihenőszobákban és az LS Shiatsu-hatású masszázsüléseiben. Az inspirációt a Lexus díjnyertes művészi alkotásai és különleges formatervezési megoldásai szolgáltatják, beleértve a Mark Levinson® audiorendszerrel ellátott tárgyalót. A szórakoztatásról pedig rendszeresen különböző események, például borkóstolás és zenei estek gondoskodnak. A THE LOFT ismét korlátozások nélkül elérhető; a márka alkalmazottjai az omotenashi vendégszeretet jegyében várják az utazókat minden nap reggel 5 és este 9 óra között.

 Lexus Brüsszel The Loft 6

 

A World Travel Awards

 

A World Travel Awards 1993-ban alakult annak érdekében, hogy az utazás, a turizmus és a vendéglátóipar kiemelkedő szolgáltatóit elismerje és jutalmazza. Az iparág leginkább elismert és legátfogóbb programja 2021-ben ünnepli a 28. születésnapját. A World Travel Award minden évben egy Grand Tour rendezvénysorozat keretében utazza be a Földet, hogy különböző helyszíneken tartson gálákat, amelynek utolsó állomás a Grand Fina, azaz a nagy finálé. A World Travel Awards gálái az utazási naptár nagy mérföldkövei, amelyen az iparág kulcsszereplői is részt vesznek. A globális kihívások ellenére az utazási kedv minden eddiginél magasabb szintet öltött. Erre kiváló bizonyíték a World Travel Awards szavazása is, amelyre az előző évhez képest 17 százalékkal több, egészen pontosan 2.033.494 szavazat érkezett.

 Lexus Brüsszel The Loft 8

Lexus Brüsszel The Loft 10